12.Sınıflarımızın Mezuniyet Törenini Yapıyoruz

Topantıya katılan öğretmen ve velillerimize teşekkür ederiz.

Okul Müdürümü Savaş ATMACA, tüm bayan öğretmenlerin  anneler gününü kutladı

Bu yarışmaya yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz katılabilirler.

Mrt

22-28 Nisan arasında kutlanan Dünya Kitap Günü ve Kütüphaneler Haftası dolayısıyla kütüphanecilik kulübü öncülüğünde etkinlikler düzenlendi. Okulumuz Biyoloji öğretmeni Bilgehan Yakupoğlu ve öğrencilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Genç UTED Temsilcilik Birimi tarafından düzenlenen "Havacılık Söyleşileri" kapsamında Turkish Technic Personeli ve Genç UTED Başkan Yardımcısı Alişan DEĞİRMENCİLER, Erciyes Üniversitesi Uçak Gövde ve Motor Bakımı öğrencisi ve Genç UTED Temsilcilik Birimi Sorumlusu Eyüp AYIK, Kapadokya Üniveristesi Uçak Elektrik-Elektronik bölümü öğrencisi ve Genç UTED Temsilcilik Birimi üyesi Mustafa Mert TUNCER'in katılımıyla Mecidiye Anadolu Lisesi öğrencilerine havacılık sektörü ve sektör meslek dalları ile ilgili tanıtım yapıldı. Ayrıca etkinlik sonunda öğrencilerle yapılan yarışma sonucundan, kazanan öğrencilere hediyeler verildi.

Mrt

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marsı' nın kabulünü ve Erzurum' un Kurtuluşunu  Törenle Kutladık.. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileriyle 53.TUBİTAK Bölge Sergisini ziyaret ettik.

Mrt

08-09.03.2022 tarihlerinde Erzurum da düzenlenen Alp Disiplini Türkiye Şampiyonasında okulumuz öğrencisi Salih Yusuf KARTALTEPE Türkiye 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Emeği geçen Semra Hocamıza ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencisi Emirhan TİMUR Erzurum' da düzenlenen Alp Disliplini Türkiye Şampiyonluğunda Türkiye 1. olmuştur. Öğrencimizi kutluyoruz.