Ekm

Okul Aile Birliği Toplantımızı Yaptık...

Ekm

Din Kültürü Öğretmenimiz Mehmet Zeki KARAAHMETOĞLU tarafından hazırlanan Mevlid-i NEbi Haftası kutlama programı yapıldı..

Eyl

12.Sınıf Velilerimiz ile YKS tanıtım ve motivasyon toplantısı Okul Rehberlik Servimiz ve Okul Yöneticilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okul Rehberlik Servisimizin  düzenlediği 12.Sınıflarımız ile motivasyon toplantısı Okul Müdürümüz ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Okulumuzda tören yapıldı.

12-C sınıfından Muhammed Eren. Şimşek okul birincimiz.

Bugün kendisine hem hediyesini hem de diplomasını takdim ettik.

Bir aksilik olmazsa inşallah Tıp Fakültesine yerleşecek.

Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve ailesine teşekkür ederim.

Hem kendisine hem de tüm öğrencilerimize sağlık ve başarılar diliyorum.

Savaş ATMACA

Haz

Okulumuzda düzenlenen volaybol turnuvasında 11-D sınıfı şampyon oldu. Turnuvada emeği geçen Beden Eğitim Öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

May

Erişebilirlik ve farkındalığı artırmak adına Erzurum Mecidiye Anadolu Lisesi öğrencileri ile Erzurum Özel Eğitim  Meslek Lisesi öğrencilerini bir araya getirdik. Akran öğrencilerimizin oynadığı  kelime oyununda keyifli anlar yaşandı.Her iki okulumuzun ortaya koyduğu performanslar görülmeye değerdi.

May

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 9,10 ve 11. Sınıf öğrencilerimize Güvenli İnternet ve Sosyal Medya kullanımı konulu seminer çalışması yapılmıştır.

May

Kermesimizi düzenleyen tüm öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

12.Sınıflarımızın Mezuniyet Törenini Yapıyoruz

May

Topantıya katılan öğretmen ve velillerimize teşekkür ederiz.