Mrt

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Dereceye Giren Öğrencilerimizi Tebrik Ederiz.

Mrt

Yapılan Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

• 8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu bir hayat özlemlerini ifade ettikleri gündür. Kadınlarımızın bu manalı ve özel gününü yürekten kutlarız.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından MSÜ öncesinde Sınav kaygısı ve kaygıyla basşetme yöntemleri konulu seminer çalışması yapılmıştır. Sınava girecek 12.sınıf öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

12-B sınıfı öğrencimiz Çağrı Haktan ÇALMAŞUR Bahceşehir Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümüne % 100 bursla kabul almıştır. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında bu ay Atasözleri ve Deyimlerle ilgili çalışmalar yapıldı. Bu çalışmada emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzdan mezun olup Tıp Fakültesi, Hukuk Fakültesi,  MSÜ Hava Harp Okulu,Mühendislik Fakültesi, Dış Hekimliği Fakültelerinde eğitim gören  öğrencilerimizle birlikte 11 ve 12 sınıf öğrencilerimize kariyer günleri etkinlikleri yapılmıştır. Etkinliklerimize katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönemi Sona erdi.. Karnelerimizi dağıttık... Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Bengül KAYA  koordinatörlüğünde 2022-2023 eğitim öğretim yılında başlanan ve 3 öğrencimizle yürütmüş olduklari THAT PLACE!(O YER!) adlı eTwinning projesi okulumuza Ulusal Kalite etiketinden sonra Avrupa Kalite Etiketi de kazandırmıştır.

Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuz öğrencileri AFAD ı ziyare ettiler..  Tüm AFAD çalışanlarına çok teşekkür ederiz.

Ara

TÜBİTAK ve Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılan protokol gereği yapılan bilim söyleşileri kapsamında Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Prof Dr. Nuran KİSHALI hocamız okulumuz Mecidiye Anadolu Lisesinde “Bilinçli Farkındalık ve Kariyer Bilinci” konulu söyleşi yaptı. Nuran hocamıza söyleşi için çok teşekkür ederim.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü Çeşitli Etkinliklerle Kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencililerimizi tebrik ederiz.

Kas

10 Kasım Töreni okulumuzda yapıldı.. Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurrahman GAZİOĞLU Okulumuzu Ziyaret etti.