Savaş ATMACA - Okul Müdürü

1974 yılında Erzurum ili Aşkale ilçesi Koşapınar Köyü’nde doğdum. İlköğretimimi köyümde, ortaokulu Ilıca Yavuz Selim YİBO’da, liseyi Erzurum Atatürk Lisesinde tamamladım. 1997 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Felsefe Grubu Öğretmenliği bölümünden mezun oldum. Aynı yıl Bolu Yığılca Çok Programlı Lisesinde Felsefe Grubu Öğretmeni olarak göreve başladım. Askerliğimi Tunceli’de 269. dönem yedek subay öğretmen olarak yaptım. 2001 yılında Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe Grubu Eğitimi Ana Bilim Dalında “ İbni Haldun ve Francis Bacon’da Yöntem ve Önyargı” adlı çalışmayla Yüksek Lisansımı tamamladım. 2018 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakultesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olarak ikinci üniversitemi tamamladım. 2000 yılından itibaren sırasıyla Erzurum Atatürk Endüstri Meslek Lisesi ve Erzurum Lisesinde görev yaptım. 2004 yılında Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu Fen ve Sosyal Bilimler Liselerine öğretmen seçme sınavını kazanarak 29.09.2004 tarihinde Türk Telekom Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesinde Felsefe Grubu Öğretmeni olarak görev yapmaya başladım. 2005 yılında Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu yönetici yardımcılığı seçme sınavını kazanarak Türk Telekom Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesine 26.08.2005 tarihinde müdür yardımcısı olarak atandım. Bu görevi  26.08.2005 tarihinden 05.02.2010 tarihine kadar yürüttüm.  Kasım 2009’da Milli Eğitim Bakanlığının yapmış olduğu okul müdürlüğü sınavını kazanarak 05.02.2010 tarihinde Türk Telekom Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesine okul müdürü olarak atanarak 28.03.2016 tarihine kadar okul müdürü olarak görev yaptım. 11.07. 2016 tarihinde Hasan Basri Anadolu İmam Hatip Lisesine okul müdürü olarak atandım. 05.07.2021 tarihinde Mecidiye Anadolu Lisesine okul müdürü olarak atandım. Halen bu görevi yürütmekteyim. Evli ve üç çocuk sahibiyim. Temel düzeyde İngilizce bilmekteyim. Psikoloji, felsefe, sosyoloji, edebiyat ve şiire ilgi duymaktayım.