O YER! eTWİNNİNG PROJESİ MASAL KİTABIMIZI YAZDIK. ŞİFANIN "O YERİ"

İngilizce Öğretmenimiz Bengül KAYA koordinatörlüğünde 3 öğrencimiz ile katılım sağladıgımız ,Azerbaycan ortaklığı ile gerçekleştirdiğimiz O YER! eTWİNNİNG projemiz planladıkları etkinliklerini yapmaya devam ediyor.

49 öğrenci, devamlılığı olan bir masal kitabı yazdı.Masalımızda hastalığına şifa arayan Hümaşah Sultan'nın Tekirdağ da başlayan ve projeye katılan bütün illerde devam eden, Azerbaycan da şifayı bulmasıyla sonlanan serüvenini anlatıldı.Bu masal kitabıyla hem gezilen yerlerin tarihi öğrenildi hem de öğrencilerimiz hayal güçlerini kullanarak harika bir iş çıkardılar.

Masal kitabımızın ismi ortak takımların isim önerilerinin oylanması sonucu okulumuz öğrencisi Zehra Taş'ın yaratıcılığını kullanarak yazmış olduğu ŞİFANIN "O YERİ" başlığı seçildi ve masal ismi olarak belirlendi .

Herkese iyi okumalar!!

Hikaye için linke tıklayınız...

26-04-2023

Yayın: 26.04.2023 - Güncelleme: 26.04.2023 11:39 - Görüntülenme: 166